Klusbib
Wat?
Een bibliotheek zonder boeken maar met tal van spullen voor die klusjes in huis en tuin die altijd blijven liggen.
Waarom?

Wist je dat een schroefmachine gemiddeld 13 minuten gebruikt wordt voor hij wordt vervangen? Te gek voor woorden toch. En waarom een bladblazer kopen als je hem maar 2 keer per jaar nodig hebt?

Dankzij de Klusbib hebben jij en duizenden andere Mechelaars de tools die ze nodig hebben bij de hand. Niet alleen heb jij dan meer plaats voor de bbq, we zorgen er zo ook mee dat we minder grondstoffen verspillen. Want wat je deelt, moet je maar één keer produceren.

Bovendien kost het een pak minder om werkmateriaal te lenen voor een klusje dan om het te kopen. Zo helpen we ook mensen met een beperkt budget verder.

Hoe?

Alle leden kunnen materialen uitlenen. Je haalt ze bij ons op en brengt ze na gebruik terug binnen. Je betaalt lidgeld en kan de meeste spullen gratis ontlenen. Voor enkele zaken vragen we een extra verbruikskost.

Heb je zelf bruikbaar materiaal liggen? Dan nemen we het graag van je over!

Voor wie?
Alle Mechelaars zijn welkom.
Meedoen?

Surf naar klusbib.be, schrijf je in en betaal je lidgeld. Het eerste jaar betaal je € 30, daarna € 20 per jaar. Op de site vind je het antwoord op al je vragen, een inventaris van wat we in huis hebben en onze kalender met openingsuren.

Lets Klus!